Johanna Båssar

Kiinteistönvälittäjä (LKV), KiAT

Johannalla on 10 vuoden kiinteistönvälittäjäkokemus Seinäjoelta. Lasten ollessa pieniä Johanna oli välillä pankkihommissa, mutta veri veti takaisin välittäjätyöhön. Vanhat asiakkaat muistavat Johannan ehkä paremmin Johanna Mäkelänä.

Johanna rakastaa sisustamista ja nauttii ulkoilusta koirien kanssa. Neljän koiran, kolmen lapsen ja yhden miehen kasvattamisen kanssa nainen oppii elämästä ja asumistarpeista aika paljon. Johannan sydäntä lähellä onkin erityisesti lapsiperheiden asuntoratkaisut – erinomainen välittäjä!

Onko tullut aika vaihtaa asuntoa?

Kutsu minut ilmaiselle arviokäynnille. Se ei maksa sinulle mitään, vain hetkisen aikaasi. Jos keität minulle kahvit, lupaan tuoda pullat tullessani! 😊

045 7875 0813

johanna.bassar@katkanaho.fi

Kiinteistönvälittäjä Johanna Båssar

Miksi valita Kätkänahon välityspalvelu?

Kätkänaho on välittänyt yli 15 000 asuntoa ja palvellut 50 000 asiakasta Etelä-Pohjanmaalla. Tunnemme markkinat kuin omat taskumme ja tarjoamme sinulle luotettavaa ja asiantuntevaa välityspalvelua Seinäjoen alueella.

Kattava paikallisnäkyvyys asunnollesi. Myydessämme kauttamme, saat aina ammattitasoinen markkinointimateriaalin ja alueen parhaan netti ja printtinäkyvyyden kohteellesi.

Ei aloitus- tai valokuvausmaksuja. Kanssamme asioidessa ei synny piilokuluja.

Jätä viesti alle, otan sinuun yhteyttä ensi tilassa!