Päätyhuoneisto puutarhasivu
Päätyhuoneisto sisäänkäyntisivu
Päätyhuoneisto sisäänkäyntisivu
Olohuone
Olohuone
Olohuoneesta keittiöön
Keittiö
Keittiö
Keittiö
Keittiö
Keittiö
Olohuoneesta eteiseen
MH 1
MH 1 kaapistot
MH 2
Pesuhuone
Pesuhuone
Pesuhuone
Sauna
Eteisestä laskeutuu taittoportaat käyttöullakolle
Eteinen
Lasitettu 18 m² terassi
Lasitettu 18 m² terassi
Terassinäkymä
Putket siististi elementtikotelossa

Vuorimestari 3,
60200 Seinäjoki

3h,k,s,lasitettu terassi


188 000 €

(2984 €/m²)

Tyyppi
Rivitalo
Asuinala
63.0 m²
Alue
Kärki
Rakennusvuosi
2019

Tasokas ja uudenveroinen päätykolmio!

Tämä kaunis päätyhuoneisto sijaitsee näyttävässä arkkitehdin suunnittelemassa rivitaloyhtiössä Kärjessä. Taloyhtiö on rakennettu 2019 ja se on itse asiassa parempi kuin uusi. Piha-alueet on asfaltoitu ja huoneistojen puutarhapihat on rajattu tuijaistutuksin. Huoneistoon on hankittu tarpeellisia varusteita, jotka parantavat viihtyvyyttä entisestään. Huoneisto on sanalla sanoen – muuttovalmis!

Kun astut sisään huoneistoon, huomaat rivitaloasunnolle poikkeuksellisen avaruuden. Hulppea 3 m sisäkorkeus antaa tilaa hengittää. Oleskelutiloissa valkoisessa sisäkatossa on valmiina upotetut led-valaisimet. Eteistilassa on iso tumma keraaminen laatta ja muissa asuintiloissa on vaaleanharmaa laminaatti. Keittiö on tyylikkäästi toteutettu valkoisilla kaapinovilla ja varustettu laadukkailla koneilla, kuten induktiotasoliedellä ja erillisellä uunilla.

Molemmat makuuhuoneet on mitoitettu niin, että niihin sopii parisänky. Tämä on huomionarvoista, sillä moni kaipaa vierashuoneeltakin parisänkymahdollisuutta. Säilytystilaa on myös riittävästi. Molemmissa makuuhuoneissa on seinän mittainen kaapistorivi. Kaikki kiintokalusteet, makuuhuoneet ja eteinen ovat korkeilla liukuovilla. Huoneistolla on myös 11 m² käyttöullakko, jota voit tarvittaessa laajentaa 22 m² suuruiseksi. Käyttöullakon taittoportaat laskeutuvat eteisestä.

Lämmitysjärjestelmänä on kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lattialämmitys antaa miellyttävää lämpöä ja mahdollistaa kalustamisen ihan ikkunaseinän viereen säästäen tilaa. Lattialämmityksen ansiosta on ollut mahdollista asentaa olohuoneeseen liki lattiaan ulottuva korkea ikkuna. Tekniikka on hyvää. Varustuksessa laadukas huoneistokohtainen lämmöntalteenottolaite (hyötysuhde 80%). Ei siis ihme, että talon energialuokka on toiseksi paras B2018.

Huoneiston puutarhasivulla on peräti 18 m² lasitettu terassi, joka on kuin toinen olohuone puolet vuodesta. Terassi on saman vesikaton alla kuin talokin, joten sinne ei saumoista vesi noku eikä viimatuuli ujella. Viileänä vuodenaikana se pitää myös lämmön paremmin sisällään. Terassin katto on peräti 3m korkea, joten se on myös erittäin valoisa ja valo kantaa huoneiston sisälle asti. Terassilla on varustuksena lamelli-aurinkoverhot ja kiinteä jäähdytyslaite, joten terassilla on mukava oleilla myös helleaikaan. Terassilämmittimellä voit ottaa terassin käyttöön aikaisin keväällä ja jatkat käyttöä pitkälle syksyyn.

Huoneiston hintaan kuuluu autokatospaikka ja sen edessä oma ulkovarasto. Autokatospaikan sähkö menee omaan sähkötauluun eli erillistä tolppamaksua ei tarvita. Omaan sähköön menevä autopaikka on myös etu, jos ajat tai harkitset joskus ajavasi sähköautolla. Siihen voi suoraan asentaa latauspisteen (11 Kw) eikä erillisiä sähkönmittauksia ja taloyhtiön välilaskutuksia provisioineen tarvita. Varasto menee myös omaan sähköön, joten myös sähköpyörän latauskin onnistuu helposti.

Jos perheessä on kaksi autoa, toiselle autolle paikan löytäminen omasta pihasta on usein jopa mahdotonta. Tässä yhtiössä löytyy muutama tolppapaikka kakkosautoille. Yhtiö vuokraa niitä 5€/kk.

Tämä tasokas päätykolmio tarjoaa kaiken, mitä moderni perhe tarvitsee ja enemmänkin. Tule tutustumaan tähän upeaan kotiin ja tee unelmistasi totta!

Yhteystiedot

 • Tiina Huhtakallio
 • tiina.huhtakallio@katkanaho.fi
 • 050 309 0571

Tiina Huhtakallio

Seuraava esittely

24.02.2024 klo 12:00 - 12:25

Sijainti
 • Kärki
 • Vuorimestari 3
 • 60200
 • Seinäjoki
TyyppiRivitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä3h,k,s,lasitettu terassi
Asuinpinta-ala m²63 m²
Yhteensä m²63 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen
Kerros1
Kerroksia1
Käyttöönottovuosi2019

Velaton hinta188 000 €
Myyntihinta188 000 €
Yhtiövastike189,00 €
Hoitovastike189,00 €
Vesimaksu
 • oma mittari

Sauna
 • oma sauna
Tilojen kuvausEteistila lattia: iso keraaminen laatta 30x60 (Pukkila europe black himmeä). Sisäkatot valkoinen mdf-paneli, upotettuja Led-valaisimia, taittoportaat käyttöullakolle.
Asuntoon kuuluu
 • Autopaikka: autokatospaikka
YleiskuntoHyvä
EnergialuokkaB2018
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu
Katto
 • harja
 • konesauma pelti
Keittiön kuvaus
 • Valkoinen sileä MDF-kalusteovi, valkoiset rungot, tummat tasot, vetimet mattakromi. Kodinkoneet: Induktio-tasoliesi, liesituuletin, erillisuuni, jk/pk, astianpesukone.
 • Lattiamateriaalit: laminaatti
 • Seinämateriaalit: maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Pesuhuone kokonaan laatoitettu, seinälaatta valkoinen kiiltävä 25x40 (Aspen blanco brillo). Lattia tummaharmaa himmeä 10x10 (Pukkila kivi antracite). Suihkutila, suihkuseinä, wc-istuin, allaskalusteet, kodinhoitokalusteita joissa laskutaso. Tilavaraus pesutornille. Sisäkatto lämpökäsitelty haapa.
WC-tilojen kuvaus
 • Lukumäärä:1
Saunan kuvaus
 • Saunan lauteet, seinäpanelit + sauna ja ph sisäkatot lämpökäsitelty haapa.
Olohuoneen kuvaus
 • Sisäkorkeus 3 m, sisäkatto valkoinen MDF kattopaneeli, upotettuja Led-valaisimia. Olohuoneessa liki lattitasoon ulottuva ikkuna.
 • Lattiamateriaalit: laminaatti
 • Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 2
 • Molemmat makuuhuoneet mitoitettu niin että niihin sopii parisänky. Molemmissa makuuhuoneissa seinän levyinen kaapistorivi korkeilla liukuovilla. Sisäkorkeus 3 m, sisäkatto valkoinen MDF kattopaneeli.
 • Lattiamateriaalit: laminaatti
 • Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotUlkovaraston ja huoneiston kiintokalusteiden lisäksi huoneistolla on 11 m² käyttöullakko (taittoportaat eteisestä, lautalattia) jota voit tarvittaessa laajentaa 22 m² käyttöullakoksi.

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Seinäjoen Vuorimestari 3
Isännöitsijän yhteystiedotLepo Isännöinti Oy/ Hanna Kananoja sähköposti: hanna@lepoisannointi.fi puhelin: 045 802 5664
EnergialuokkaB2018
Autokatospaikkoja9
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontitPiha-asfaltointi 2020, lumiesteet 2021, tontin rajalle istutuksia rajaamaan tonttia 2021-2023
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitHallituksen korjaustarveselvitys 2023-2027: IV-suodattimien vaihto 2 krt vuodessa, IV-kanavien puhdistus (2025), päätyjen huoltomaalaukset (2027)
Tontin pinta-ala2838 m²
Tontin omistusOma

Samankaltaisia asuntoja