Länsirannantie ,
63100 Kuortane


53 000 €

Tyyppi
Vapaa-ajan tontti
Asuinala
Alue
Mäyry
Rakennusvuosi
-

Jos etsit vapaa-ajantonttia mihin taatusti paistaa aurinko ja kaipaat tilaa ympärille vaikkapa viljelyharrastukseen tai kotieläimille, tämä kulttuurimaisemassa oleva aurinkoinen vapaa-ajantontti/ rantatila on kohteesi!

Rantatila sijaitsee Mäyryssä Lapuanjoen varrella Kuhajärven ja Kuortaneenjärven välissä. Omaa rantaviivaa noin 277 m (digimitattu), veneyhteys tai vaikkapa saunalauttayhteys Kuortaneenjärvelle on. Vettä on aina veneilyyn järville ja uintiin!

Rantatilalle on osoitettu yksi vapaa-ajanrakennuspaikka joen puoleiselle pohjoisreunalle (RA-4). Loppuosa tilasta on maisemallisesti arvokas peltoalue (MA-2) , eli kulttuurimaiseman kannalta avoimena säilytettävä pelto- ja jokiranta-alue.

Rakennusoikeus vapaa-ajanrakennukselle 50 kem² (20m rannasta) ja saunarakennukselle 20 kem² (10m rannasta). Rakennuspaikka on valmisteltu anturan tai laatan valua varten. Peltomulta kuorittu, suodatinkangas asennettu, 120 cm kalliomurske jyrätty. Rakennuspaikalle on myös tie valmiina, eli tuleva rakentaminen on nopeaa ja vaivatonta.

Halutessasi voit ostaa pelkän rakennuspaikan 2000 m² määräalana hintaan 35.000 €.

Tontille kulku tapahtuu samasta liittymästä kuin Länsirannantie 13, eli ensimmäinen liittymä Länsirannantiellä oikealle.

Yhteystiedot

  • Harri Kätkänaho
  • harri.katkanaho@katkanaho.fi
  • 0400 565460

Harri Kätkänaho

Seuraava esittely

Ei tulevia esittelyjä

Sijainti
  • Mäyry
  • Länsirannantie
  • 63100
  • Kuortane
TyyppiVapaa-ajan tontti

Velaton hinta53 000 €
Myyntihinta53 000 €

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotTie kaavan mukaiselle rakennuspaikalle tehty perille saakka. Saunarakennuksen ja lomarakennuksen kaavan mukaiselle paikalle on tehty pohjatyöt valmiiksi. Peltomulta kuorittu, suodatinkangas asennettu, 120 cm kalliomurske ajettu ja jyrätty vaiheittain isolla jyrällä, Salaojan tarkastuskaivo asennettu (tähän voi tarvittaessa liittää salaojat).

Kiinteistötunnus/laitostunnus300-402-39-65
Tontin pinta-ala3,276 ha
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaLoma-asunnon kerrosala max 50 m² min 20m rannasta, saunarakennuksen kerrosala max 20 m² min 10m rannasta.
Lisätietoa kaavoituksestaRA-4 Loma-asuntoalue, maisemallisesti herkät/ rakentamisolosuhteiltaan vaativat ranta-alueet.

PalvelutS-Market Kuortane 7 km, Kuortan Urheiluopisto 8 km, Kuortane Golf 1,5 km, Seinäjoki 35 km

Haluatko lisätietoja tai varata esittelyn?

Jätä numero tai sähköposti niin otan sinuun yhteyttä pikimmiten.

Samankaltaisia asuntoja