Mellintie 38,
63150 Kuortane


80 000 €

Tyyppi
Vapaa-ajan tontti
Asuinala
Alue
Ruona
Rakennusvuosi
-

Unelmiesi järvenrantatontti odottaa sinua Kuortaneenjärven arvostetulla rannalla! Tämä on harvinainen tilaisuus, sillä tontteja ei Kuortaneenjärveltä ole usein tarjolla. Sijainti on myös harrastavalle perheelle erinomainen. Kuortaneen urheiluopiston liikunta- ja ravintolapalvelut ovat lyhyen venematkan (2km), tai pyörä-/automatkan (5km) päässä . Kuortane Golf sijaitsee vain 12 km päässä, joten tekemistä riittää!

Tämä tontti rajoittuu järveen ja kulttuurimaisemallisesti arvokkaaseen peltoalueeseen (kaavassa MA-1) Pelto tulee säilyttää avoimena eikä siihen saa rakentaa. Tämä takaa, että rakennuspaikkasi on jatkossakin erittäin aurinkoinen ja yksityinen.

Tontti on varustettu hyvällä rakennusoikeudella 120 k-m², johon mahtuu tilavakin kakkoskoti. Tämän päälle voit lisäksi rakentaa hyvänkokoiset varastorakennukset. Mukavuudet, kuten vesijohto ja sähkö ovat saatavilla. Tasainen kovapohjainen peltotontti on myös helppo rakentaa ja saattaa kauniiksi.

Huomaa, että tähän valmiiksi erotettuun tilaan ei tarvitse maksaa lohkomiskustannuksia tai vesijätön lunastuskustannuksia. Ne on ennalta hoidettu!
Tontin ja viereisen peltoalueen kohdalla oleva ranta-alue on raivattu kaavan mukaiseksi avoimeksi rantamaisemaksi (kts kuvat). Rakennusten sijoittelu tontille on helppoa. Rakennusten avautumisen voi suunnata järvelle ja aurinkoiselle peltoalueelle. Järvinäkymän saat joka paikasta!

Mikäli haluat tutustua tonttiin omatoimisesti, ole yhteydessä välittäjään tarkempien autopaikoitusohjeiden saamiseksi. Kiinteistönvälittäjä Harri Kätkänaho puh 0400565460. Kapealle Mellintielle ei voi jättää autoa jotta liikenne mahtuu kulkemaan.

Tässä on tilaisuutesi hankkia unelmiesi järvenrantatontti jossa voit nauttia kauniista kulttuurimaisemasta ja luonnon rauhasta. Tule tutustumaan tonttiin ja suunnittelemaan tulevaa kakkoskotiasi!

Yhteystiedot

  • Harri Kätkänaho
  • harri.katkanaho@katkanaho.fi
  • 0400 565460

Harri Kätkänaho

Seuraava esittely

Ei tulevia esittelyjä

Sijainti
  • Ruona
  • Mellintie 38
  • 63150
  • Kuortane
TyyppiVapaa-ajan tontti
VapautuminenHeti

Velaton hinta80 000 €
Myyntihinta80 000 €

Kiinteistötunnus/laitostunnus300-401-50-6
Tontin pinta-ala3860 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaLomarakennusten ja saunojen yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 120 m². Saunarakennuksen kerrosala saa olla enintään 40 m². Varastorakennuksen kerrosala saa olla enintään puolet rakennuspaikalle rakennettujen loma-asuntojen ja saunojen kerrosalasta. Rakennuspaikalle saa sijoittaa enintään kaksi yhden huoneiston loma-asuntoa tai yhden kahden huoneiston loma-asunnon. Lisäksi rakennuspaikalla saa olla enintään kaksi rantasaunaa. Rakennusten tulee olla yksikerroksisia.
Lisätietoa kaavoituksestaKuortaneenjärven pohjoisosan osayleiskaava

PalvelutKuortaneen keskustan palvelut n. 6,5 km, Kuortaneen urheiluopisto n. 5,2 km

Haluatko lisätietoja tai varata esittelyn?

Jätä numero tai sähköposti niin otan sinuun yhteyttä pikimmiten.

Samankaltaisia asuntoja