Kätkänahon palvelupakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset

Miksi kannattaa valita Kätkänahon välityspalvelu?

Olemme toimineet Seinäjoen alueella jo vuodesta 1962. Pitkän kokemuksen myötä olemme oppineet välttämään kiinteistönvälityksen tyypilliset kompastuskivet ja nähneet asuntomarkkinoiden suhdannevaihtelut. Onnistuneiden asuntokauppojen edellytys on meidän mielestämme toimiva yhteydenpito ja konkreettiset markkinointitoimenpiteet. Me pidämme sinut ajan tasalla myyntiprosessin etenemisestä ja markkinoimme kohdettasi ammattitason valokuvien avulla useissa eri kanavissa. Tarkka paikallistuntemukseen nojaava hinnoittelu auttaa kotisi nopeassa myynnissä.

0
Toimeksiantoa
Raudanlujaa ammattilaista
0
Vuotta kokemusta

Pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille.
Soitamme sinulle pian takaisin!

1. Hinta-arvio ja toimeksianto

Pyydä meiltä ilmainen hinta-arvio kodistasi. Pitkän paikallistuntemuksen ansiosta meillä on alueen hintatasosta vankka käsitys, jota vahvistamme tutkimalla toteutuneita kauppahintoja.

Sopivan pyyntihinnan asettaminen on erittäin tärkeää, kun asunto halutaan myydä nopeasti ja vaivattomasti. Toimeksiantosopimus voidaan tehdä ja allekirjoittaa sähköisesti.

Seinäjoen alue
Kiinteistönvälittäjät Seinäjoki, myynnin valmistelu

2. Valokuvaus ja myynnin valmistelu

Nykypäivän ostajakunta tiedostaa asuntokaupan haasteet ja vaatii kodeiltaan paljon. Laadukas myynnin valmistelu auttaa sinua saamaan asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan.

Palveluumme kuuluu stailausohjeistus, ammattivalokuvaajan ottamat monipuoliset kuvat ja näyttävä pohjapiirros. Näiden avulla kodistasi saadaan mahdollisimman myyvä!

Tilaamme puolestasi myös myyntiin liittyvät asiakirjat ja suunnittelemme markkinointimateriaalit ostajia varten. Kun kaikki on valmiina, julkaisemme myynti-ilmoituksen Etuovessa, Oikotiellä, kotisivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa. Lisäksi ilmoitamme viikottain Eparissa.

3. Asuntoesittelyt ja markkinointi

Nykyään valtaosa ostajista löytää asunnon digitaalisia kanavia pitkin, joten suosituimpien myyntiportaalien lisäksi mainostamme aina kohteitamme myös sosiaalisen median kanavissa. Järjestämme kiinnostuneille ostajaehdokkaille asuntoesittelyjä sopimuksen mukaan. Lisäksi järjestämme kodissasi yleisesittelyjä.

Tiedotamme sinua säännöllisesti kotisi myyntiin liittyvistä uutisista, ja voit olla asuntoasioissa meihin yhteydessä milloin tahansa.

Asuntoesittely Seinäjoki
Asuntokauppa Seinäjoki

4. Tarjoukset ja kaupanteko

Esittelyjen myötä saamme kodistasi tarjouksia, jotka välitämme sinulle. Sitovat tarjoukset allekirjoitetaan lähtökohtaisesti sähköisesti. 

Kun kaupan ehdoista on sovittu, laadimme kauppakirjat ja hoidamme ilmoitukset verottajalle sekä taloyhtiölle. Luonnollisesti otamme myös vastuun kauppojen oikeellisuudesta.

Välityspalkkiomme sovitaan aina tapauskohtaisesti

Välityspalvelun lopullinen hinta ja sisältö sovitaan toimeksiannon yhteydessä perustuen kohteen erityispiirteisiin ja markkinatilanteeseen. Maksat palvelustamme vain, kun toimeksianto johtaa kauppaan. Hinta-arvio on toimeksiantoneuvottelun yhteydessä aina maksuton. 

Välityspalkkiot

  • Normaali välityspalkkiomme on 4,8% kohteen velattomasta hinnasta.
  • Minimipalkkio 3.500€.
  • Erityiskohteille (toimialueen ulkopuoliset kohteet, toimitilat, tontit, loma-asunnot yms.) palkkio hinnoitellaan työmäärään perustuen.

Arviot

  • Kirjallinen arviokirja omakotitalon tai huoneiston vakuusarviointiin, ositukseen tms. 450€.
  • Lyhyt arviolausunto sähköpostitse 250€
  • Suullinen arviolausunto 150€

Kutsu meidät arviokäynnille, niin aletaan hommiin!

Otamme sinuun yhteyttä ensitilassa.