Kätkänaho on alueensa arvostettu toimija

"Tavoitteenamme on olla asiakkaillemme paras välitysliike –
muu on toissijaista"

Harri Kätkänaho

Liki 60 vuoden kokemuksella olemme Seinäjoen alueen vanhin kiinteistönvälitysliike. Tunnemme siis toimialueemme läpikotaisin.

Vaikka välitysliikkeitä tulee ja menee, olemme onnistuneet lunastamaan paikkamme tällä kilpaillulla toimialalla jo vuosikymmenten ajan.

Arvomme

01

Asiakaslähtöisyys

Hyvän välittäjän maine lunastetaan jokaisen kaupan yhteydessä. Asiakkaan tyytyväisyys on arvojemme kulmakivi.

02

Ammattitaito

Meillä ei ole väkeä kuin pipoa, vaan luotamme ammattitaitoisiin osaajiimme ja tehokkaaseen tiimiin, joka puhaltaa yhteen hiileen.

03

Intohimo

Välittäjän työ vaatii kunnianhimoista suhtautumista alaa kohtaan. Intohimomme on tehdä onnistuneita asuntokauppoja, ja tämä näkyy myös tuloksissamme.

Kätkänahon tarinassa näkyy Seinäjoen kehitys

Perustaminen

Vuosi 1962

Nurmolaislähtöinen kiinteistönvälittäjä Tapani Yli-Jaskari näki potentiaalia 1960-luvun kasvavassa Seinäjoen alueessa. Hän toimi itse kuitenkin Jyväskylässä omistamassaan kiinteistötoimistossa ja tarvitsi siksi jonkun muun vetämään Seinäjoelle avattavaa kiinteistönvälitystoimistoa. 

Tehtävään kutsuttiin Vaasan kauppakoulusta valmistunut, vasta 23-vuotias lehtimäkeläinen Viljami Kätkänaho.

Viljami oli vain puoli vuotta aikaisemmin ehtinyt aloittaa ensimmäisessä työpaikassaan. Kaupallisen alan mahdollisuudet ja ihmisläheinen työ olivat selkeästi nuoren myyntitykin mieleen. Ura sai kuitenkin nopean käänteen, kun Viljami ryhtyi uuden kiinteistönvälitystoimiston vetäjäksi.

Kehitys

Kasvun vuodet

Varsin nopeasti Viljami huomasi olevansa oikealla alalla. Vuonna 1966 Viljami osti yrityksestä puolet ja vuonna 1977 toisenkin puolen, jolloin nimi vaihdettiin Kiinteistötoimisto Kätkänahoksi. Yrityksen kasvun vauhditti käyntiin sen aikainen huipputiimi: Viljami Kätkänaho, Raija Vahtero ja Pirkko Klemetsö. Heille, kuten kaikille huippuvälittäjille, kiinteistönvälitys oli ennemmin elämäntapa kuin pelkkä päivätyö.

Ensimmäisinä vuosina myyntikohteet olivat paitsi omakotitaloja ja asunto-osakkeita, myös toimivia maatiloja ja metsäpalstoja. Toimialue käsitti koko Etelä-Pohjanmaan. Vuosikymmenten mittaan toimialue on tiivistynyt ydinalueelle Seinäjoelle ja sen lähitaajamiin.

1980-luvun alussa yrityksen henkilömäärä vakiintui noin 5 henkilöön. Kätkänahon arvoissa ei ole koskaan ollut henkilömäärän kasvattaminen, vaan ammattitaitoisen tiimin osaamisen ja kokemuksen kehittäminen.

Historia on pohja tulevaisuudelle

Arvostettu välittäjä alueellaan

Vuonna 1990 puhjennut lama vaikutti myös Kätkänahon toimintaan. Kaikki Seinäjoen alueella tuolloin toimineet rakennusliikkeet tekivät konkurssin, ja myös välitystoimistoja kaatui. Laman ajan lainat tuli maksetuksi jokaista markkaa ja euroa myöten, ja 2000-luvun alusta lähtien Kätkänaho on kuulunut luottoluokituksen A-ryhmään. 

Yksityisen perheyrityksen omistaa nykyään Viljamin poika, toimitusjohtaja Harri Kätkänaho, jonka välittäjäura alkoi rippikouluvuonna 1978 asuntoesittelijänä. Vuodet ennen ajokorttia Harri kulki sunnuntaiesittelyt polkupyörällä – todellista panostamista, kuten välittäjän työhön kuuluukin.

Liity onnellisten asiakkaidemme joukkoon 🏡

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen arviointikäynti!