Kalliotie 5,
60510 Seinäjoki


70 000 €

Tyyppi
Omakotitalotontti
Asuinala
Alue
Hyllykallio
Rakennusvuosi
-

Hyvänmuotoinen paritalotontti keskeisellä paikalla Hyllykalliolla!

Sijainti on rauhallinen, hyllykallion päiväkoti ja koulu sijaitsee turvallisen kävelymatkan päässä (500m), Prisman kauppakeskus 600m ja Seinäjoen keskusta 3,5 km.

Tontille on mahdollista rakentaa paritalo. Suorakaiteen muotoiselle tontille saa mukavasti omat liittymät paritalon molemmille asunnoille. Tontin rakennusoikeus on 267 k-m².

Kohde myydään tonttina jossa on purettava asuinrakennus. Vesi-, viemäri-, sähkö- ja kaukolämpöliittymät seuraavat kaupassa. Tontti on myös valmiiksi muodostettu joten siitä ei aiheudu lisäkustannuksia ostajalle.

Tämä paritalotontti sijaitsee ihanteellisella paikalla Hyllykallion rauhallisella alueella. Lähistöllä on kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet. Hyllykallion päiväkoti ja koulu ovat vain lyhyen (500m) ja turvallisen kävelymatkan päässä. Lisäksi Prisman kauppakeskus on käytössäsi 600 metrin päässä, joten päivittäiset ostokset ja hankinnat sujuvat vaivattomasti. Seinäjoen keskustaan on matkaa vain 3,5 kilometriä.

Tälle tontille on mahdollista rakentaa paritalo. Tontti on suorakaiteen muotoinen, mikä mahdollistaa mukavasti omat liittymät ja samankokoisen tonttialueen paritalon molemmille asunnolle. Tontin rakennusoikeus on 267 neliömetriä, joten tässä olisi paikka kahdelle perheasunnolle!

Tämä kohde myydään tonttina, jossa on purettava asuinrakennus. Kauppaan sisältyvät vesi-, viemäri-, sähkö- ja kaukolämpöliittymät, jotka ostaja voi hyödyntää uudiskohteessaan. Tontti on myös valmiiksi muodostettu, mikä tarkoittaa, että ostajalle ei aiheudu tästä lisäkustannuksia.

Kysy lisätietoja välittäjältä!

Yhteystiedot

  • Harri Kätkänaho
  • harri.katkanaho@katkanaho.fi
  • 0400 565460

Harri Kätkänaho

Seuraava esittely

Ei tulevia esittelyjä

Sijainti
  • Hyllykallio
  • Kalliotie 5
  • 60510
  • Seinäjoki
TyyppiOmakotitalotontti
VapautuminenSopimuksen mukaan

Velaton hinta70 000 €
Myyntihinta70 000 €

Kiinteistötunnus/laitostunnus743-52-4005-5
Kortteli/kiinteistön nimi4005
Tontin pinta-ala1067 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaAsemakaavassa erillispientalojen korttelialue (AO), kaava mahdollistaa paritalon rakentamisen

PalvelutPrisman kauppakeskus 600m, Päivölän alueen kauppakeskittymä 1,5-2,0 km (Citymarket, Tokmanni, Biltema, MiniMani, Puuilo), Seinäjoen keskusta 3,5 km,
LiikenneyhteydetPaikallisliikenne
PäiväkotiHyllykallion päiväkoti 500m
KoulutHyllykallion koulu 500m

Haluatko lisätietoja tai varata esittelyn?

Jätä numero tai sähköposti niin otan sinuun yhteyttä pikimmiten.

Samankaltaisia asuntoja